31 March, 2017

#1 Giveaway by The Aaisy


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
29 April 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Follow Instagram & Win by S.K.


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
2 April 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

30 March, 2017

Segmen : Nak Wani Reviewkan Blog Anda?

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


23/03/2017 - 31/03/2017
JOM JOIN SEGMEN INI ;)

Giveaway by Hanis Masturina

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
???

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tag :

Ms. Kejupenyet

Farhain Azmi

Yoo's

Tarikh Tamat :
4 April 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

28 March, 2017

Lazada Big Baby Fair Blogger Contest



Lazada Malaysia kembali lagi ... Setelah huru-hara satu Malaysia dengan Surprise Box dan Lazada Birthday Blogger Contest, kali nie Lazada kembali pula dengan Big Baby Fair... Bersempena dengan itu juga mereka telah menganjurkan Lazada Big Baby Fair Blogger Contest...

Walaupun aku tak dapat Surprise Box dan tak menang  Lazada Birthday Blogger Contest, yang diumumkan semalam... Aku tetap jugak nak join contest nih... Harap-harap ada rezeki aku kali nie ...

Lampin Pakai Buang Pilihan Aku


Haaa... Nie lah lampin pakai buang pilihan aku ... Jenama Baby Like... Bukan aku kedekut ker ape, tapi kita berbelanja haruslah ikut kemampuan ... Sebelum-sebelum nie ada jugak aku pakai lampin pakai buang yang pemes-pemes tu kan ... Tapi kurang sesuai dengan kulit anak-anak aku... Sepanjang aku pakai jenama Baby Like aku puas hati dengan kualiti nyer ...

Susu Formula Pilihan Aku

Image result for dutch lady logo
Dutch Lady adalah susu formula pilihan aku jika aku nak bagi susu formula kat anak-anak aku .... Sebenar nyer anak-anak aku memang aku usahakan bagi susu ibu sampai tamat waktu nyer ... So, anak-anak aku yang dah besar-besar tu aku akan pili jenama Dutch Lady kalau dia orang nak minum susu lah ... Kadang-kadang nak makan ngan cornflakes lah ... Ngan coco crunch lah ... Kalau aku beli susu fresh pun biasa nyer jenama Dutch Lady ... Samalah jugak ngan susu kotak berperisa ... Aku pun suka susu kotak yang berperisa kopi tu ...

Hadiah Untuk Baby Newborn

Haaa ... Memandangkan tak lama lagi aku akan bersalin ... So, aku nak hadiahkan baby newborn aku ... Semoga baby aku gembira dan ibu nyer pun gembira ... Hahaha ... Oh, alangkah best nyer kalau dapat hadiah tu ... Lompat bintang ler aku ... Kengkawan ada cadangan ker car seats yang bagus bagus? 


PERINGATAN
Kengkawan semua jangan lupa tau terjah website Lazada Big Baby Fair untuk shopping-shopping lagi tau .... Boleh tapau untuk raya sekali ... 

Lazada Big Baby Fair
29 Mac 2017 hingga 2 April 2017
Diskaun sehingga 85%

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

IG : @hanirahman6377
E-mail : hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

Tarikh Tamat :
15 April 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
2 April 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

PEMENANG LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST

Aku rase ramai blogger yang join contest nih... Hadiah plak lumayan... Mesti ramai yang ternanti-nanti akan keputusan nyer... Jom skodeng... 


Tahniah diucapkan kepada Shalimar Yusof pemilik blog Nota Shalimar... 
Wahhh... Untung nyer... Walaupun tak dapat surprise box, beliau telah memenangi Voucher Lazada RM800... Banyak tu... Boleh beli macam-macam termasuk lah barang yang diimpikan... 

Tahniah juga diucapkan kepada blogger2 lain yang berjaya memenangi Voucher RM300 dan RM150... Ramai jugak yang dapat... Aku tak berjaya kali nie... Tahniah korang-korang semua... Boleh shopping raya uolls... 

Nie ada lagi satu contest yang dianjurkan oleh Lazada... Jom join... 

Lazada's Big Baby Fair Blogger Contest 

Hadiah pun lumayan jugak tu... Voucher RM500... 



27 March, 2017

Saya Nak Masuk Bloglist S.K. Selama 3 Bulan (April 2017 - Jun 2017)


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Bermula hanya kerana suka-suka... Dulu masa muda remaja suka tulis diari... Sekarang dah susah nak dapat diari free,  maka berblog lah... Rase macam rugi tak kongsi... Saje nak simpan kenangan-kenangan terindah itu... Dengan berblog juga saya dapat menambah ilmu... Selain itu saya juga dapat menambah kenalan serata Malaysia... 

Tarikh Tamat :
30 Jun 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

24 March, 2017

Marching March Giveaway


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

21 March, 2017

Blog Giveaway by RII


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
1 April 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Pencarian bloglist CikJaja bagi Apr dan May


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tag :

Ms. Kejupenyet

Farhain Azmi

Yoo's

Zety

Umie Yana

Misya (Aimi Syahirah)

EYJA 

AZIRA

HUDA

MUNIRAH MUSTAFAR

CIKLA SHAHRIL

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Segmen Bloglist Blog Seindahcerita


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
21 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

20 March, 2017

Giveaway March by herneenazir.com


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
26 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Lazada Birthday Blogger Contest


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Sempena Birthday Lazada yang ke-5 nie, Lazada Malaysia telah mengadakan contest untuk para blogger... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Lazada Malaysia sape yang tak tahu kan... Laman web terkenal dikalangan penggemar-penggemar membeli-belah secara atas talian... Terutama nyer perempuan lah cam aku nie... Senang sangat tak perlu membazir masa... Tup tup dah sampai barang kat rumah @ opis... Cuma perlu prihatin dengan promosi-promosi yang diadakan untuk mendapat lebih penjimatan... 

Pasti banyak produk kegemaran aku... Yang akan berubah-ubah mengikut masa dan situasi... Buat masa nie aku nak sangat lah tiga produk nih... Jom tengok... 




Tak mahal pun, kot kot #lazadamalaysia nak hadiahkan kat aku memandangkan aku tak dapat Box Surprise daripada #lazadamalaysia... 

Dengan beberapa isu yang timbul, Lazada Malaysia perlu meningkatkan lagi mutu perkhidmatan mereka... Isu barang tak sampai dan masa penghantaran yang terlalu lama perlu diselesaikan... Perkhidmatan COD juga boleh diperluaskan lagi... Jika ini dapat diperbaiki sudah tentu #lazadamalaysia akan menjadi pilihan di hati jutaan rakyat Malaysia... 


Sempena Hari Ulangtahun Lazada Malaysia yang ke-5 ini, saya mengucapkan Selamat Maju Jaya... Semoga terus melekat di hati rakyat Malaysia sebagai tempat membeli-belah yang murah, mudah dan selamat... 

Tarikh Tamat :
23 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

10 March, 2017

GIVEAWAY : Link With Me


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
24 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Segmen : Follow me ! Mac 2017


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

BlogID=34925533486920222

Tarikh Tamat :
31 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

09 March, 2017

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com


Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.

Kisahnya di SINI.

Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai warna.  Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia Liana ya...

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 13 Mac 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Mac 2017.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (25) Aku (16) Bloglist (30) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (736) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (32) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (18) Segmen (332)