03 July, 2017

Giveaway 1,000 Kotak PERLASHINE® Kapsul Mutiara

home_perlashine_poster-squashed_1

Peluang Untuk Anda Mendapatkan Perlashine Kapsul Mutiara Percuma!

Ya, kami memang nak berikan awak Perlashine secara PERCUMA. Macam mana? 
KLIK BANNER DI ATAS 
Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
9 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

25 June, 2017

Segmen Sesuci Lebaran 2017 By Hani Rahman


Assalmualaikum & Salam Sejahtera kengkawan semua ... Mesti kengkawan semua tengah sibuk  beraya kan ... Trafik blog pun nampak nyer beraya jugak kan ... So sesaje jer buat segmen untuk menaikkan kembali trafik di samping menambah kenalan dan menghilangkan kebosanan ... Maklum ler MakTang kena duk rumah... 

Syarat-syarat :-
1. Follow blog Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest
2. Add FB Hani Rahman
Twitter @HaniFadhlina
3. Buat entry, buh banner kat atas tu & backlink ke entry nie ...
4. Tinggal kan link entry korang kat entry nie jer ...
5. Nanti saya akan senaraikan peserta dan kita kena sesame blogwalking ...

Dah tamat nanti saya akan pilih 10 blog untuk disenaraikan dalam Bloglist Sesuci Lebaran 2017 ... Harap-harap dapat sambutan ... 

KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...

SENARAI PESERTA

24 June, 2017

Segmen: Bloglist Haslina : July 2017

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tag :
antynid

Kin Naz

Mardhiyyah Rosli

Tarikh Tamat :
29 Jun 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

16 June, 2017

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
20 Jun 2017

Username SGShop | HaniRahman
Id Blog | Hani Fadhlina Abdul Rahman
Facebook | Hani Rahman

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & 
Join segmen kat Jom Bercontest

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (25) Aku (16) Bloglist (30) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (736) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (32) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (18) Segmen (332)