25 July, 2017

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
15 Ogos 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

PENCARIAN BLOGLIST OGOS

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
29 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

22 July, 2017

Review Pemenang Segmen Sesuci Lebaran 2017

Maaf dipohon kepada kedua-dua blog berikut sebab lambat review ... Akak buat simple jer tau ... Sorry ... Jom tengok mereka-mereka yang menang slot review Segmen Sesuci Lebaran 2017 ... Korang-korang 10 blog yang menang akak dah masukkan dalam bloglist ... Bloglist ada kat bawah sana tu ... Tak tau ler sampai bila ... Sampai akak bosan ler kot ... Huhuhu ...

Pemilik blog nie bernama Mardhiyyah Rosli ... Baru berusia 24 tahun ... Masih belajar di UiTM Jasin, Melaka dalam jurusan sains komputer... Blog banyak berkisar tentang kehidupan sebagai seorang pelajar ... Akhir-akhir nie blog Mya Rosli banyak menyertai Giveaway@Segmen ... Semoga Mya Rosli terus berusaha dan tidak jemu untuk menulis blog ... Semoga berjaya jugak dalam jurusan yang diceburi... 

Blog ini dimiliki oleh Ahmad Hasif Bin Abdul Rahman ... Kalau tengok header jer dah menjelaskan isi kandungan blog... Blog ini lebih kepada perniagaan yang dijalankan iaitu menjual kuih semperit... 

Dimiliki oleh 100% bumiputera Islam... Biskut semperit tradisional yang dihasilkan adalah dari resepi turun - temurun... Kalau korang teringin nak menikmati kuih semperit yang cair dimulut apabila makan, bolehlah mencuba produk keluaran AHBAR.

Semoga AHBAR terus berjaya dalam perniagaan yang dijalankan... 

p/s : kalau dapat rasa kuih semperit nih, best jugak kan... Tambahan dah nak habis raya nih... 

So,  apa lagi kengkawan, jom skodeng blog hebat nie,  kot-kot ada yang nak dapatkan khidmat review Mya Rosli... Tak pun kot ada yang mengidam kuih semperit tradisional boleh ler cuba kuih semperit keluaran AHBAR... 


18 July, 2017

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY

BEAUTILICIOUS GIVEAWAY 17-27 JULAI 2017

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
27 Julai 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (37) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (745) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (33) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (342)