07 December, 2016

Kaki Komen November 2016 #JomBercontest


Hai Kengkawan ... Sedar tak sedar nak berakhir dah tahun 2016 ... Dah semakin hampir ker penghujung nampak nyer... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi Ertibulan November 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...



1.  Unni Anje
2.  Muhammad Khairuddin Lim
3.  Shikin Razali
4.  Intan Saffyna
5.  Fhatin Amelia
6.  Noor Najwa
7.  At-Tarmizi
8.  CikLa Shahril
9.  Fatina
10.  Kin Naz

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...



Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

06 December, 2016

END YEAR MINI GIVEAWAY BY MELLYA & FRIENDS


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest



30 November, 2016

Segmen Jom Tambah Follower By Shuhaida Kabdy


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 November 2017


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Labels

#bookcafe (1) #mycybersale2016 (1) #Review (6) 8share (24) Aku (15) Contest (154) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (658) Hadiah (2) Iklan (18) Info (11) KakiKomen (27) Kuiz (2) Luahan (6) Luqman (3) Menang (17) Segmen (288)