27 August, 2016

Review Pemenang Segmen Sesuci Lebaran

Maaf dipohon kepada ketiga-tiga blog berikut sebab lambat review ... Akak buat simple jer tau ... Sorry ... Jom tengok mereka-mereka yang menang slot review Segmen Sesuci Lebaran ... Korang-korang dengan 10 blog yang lain akak dah masukkan dalam bloglist ... Bloglist ada kat bawah sana tu ... Tak tau ler sampai bila ... Sampai akak bosan ler kot ... Huhuhu ...

Wanny Dlover
Pemilik blog nie bernama Wanny ... Berasal daripada utara iaitu Kedah Darul Aman ... Masih muda, baru berusia 21 tahun ... Blog banyak berkisar tentang kehidupan dia ... Akhir-akhir nie blog Wanny banyak menyertai Giveaway@Segmen ... Semoga Wanny terus berusaha dan tidak jemu untuk menulis blog ...

Pemilik blog nie bernama Aliaa ... Kata nyer masih muda ... Boleh buat Product Review / Blog Advertorial  ... Boleh ler klik mana-mana ikon untuk berurusan dengan Aliaa ...
 photo igalyachan.png  photo twtalyachan.png  photo fbalyachan.png  photo blgalyachan.png
Boleh juga menulis email untuk sebarang urusan review atau advertorial ...

nalmrblog@gmail.com

Bukan Duniamu !
Pemilik blog adalah seorang lelaki bernama Abdul Wafiy ... Masih muda dan masih belajar ... Macam-macam cerita ada kat blog nih ... Menarik ... Blog pun sempoi jer ... Biasa lah lelaki kan ... Teruskan menulis untuk diri sendiri dan jangan lupa jugak menulis untuk bekalan ke akhirat nanti ... Jom ler skodeng beramai-ramai ...



Mini Segmen Blogwalking Santai Bulan Kemerdekaan


Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 31 Ogos 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...

26 August, 2016

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com


{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
 Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun
1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016

Jom  kengkawan sape2 yang blom join, meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Klik BaNNeR  jika berminat untuk turut serta ... 

## Maaf saya takde Instagram & Telegram ...

Tamat 1 September 2016
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...
KLIK BANNER UNTUK JOIN ...


Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ...




23 August, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Labels

#Review (5) 8share (24) Aku (15) Contest (154) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (617) Hadiah (2) Iklan (18) Info (9) KakiKomen (23) Kuiz (2) Luahan (6) Luqman (3) Menang (16) Segmen (260)