07 June, 2017

SGSHOP “JOM SHOPPING!” CONTEST


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
20 June 2017

Servis Yang Ditawarkan

 SGshop  menawarkan perkhidmatan pembelian secara terus barangan dari negara China secara online. Perkhidmatan yang ditawarkan adalah berkualiti dan cekap agar pengguna menerima pembelian mereka dengan cepat dan selamat. SGShop juga bekerjasama dengan bank-bank untuk memastikan proses pembayaran adalah selamat dan terjamin. SGShop juga memberi mata ganjaran berbentuk point untuk para pelanggannya menebus baucer.

Item Yang Ingin Dibeli

http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=538357156408&cid=50012010&tbnick=%E6%97%B6%E5%B0%9A%E5%8C%85%E5%8C%85106&cno=0&goodsid=&shopType=5
Memandangkan baru menerima cahaya mata yang kelima, maka rasa nak tukar bag ... Sudah semesti nyer nak lah bag yang besar skit ... Boleh letak macam-macam ...  Semesti nyer lah nak letak persalinan baby skit kan ... Cantik bag nih ...

http://www.sgshop.com.my/taobao/mall/details?tbid=532592100345&cid=50023446&tbnick=%E9%A3%8E%E4%B8%AD%E6%91%87%E6%9B%B30510&cno=309&shopType=5&goodsid=207

Nak sandal baru jugak ... Nak yang tapak rendah dan simple ... Senang nak kelek baby ke sana sini ... Untuk keselamatan jugak, yang rendah lebih stabil ...


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

1 comment:

  1. Good luck sis.😊😉

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (25) Aku (16) Bloglist (30) Contest (164) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (736) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (32) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (18) Segmen (332)