hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

30 May, 2017

SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Bagi saya Blog Shida nie menarik kerana banyak info-info penting yang boleh diperolehi di sini ... Dengan susunan template yang teratur dan menarik @ tak serabut... Yang paling saya suka bila masuk Blog Shida rase sejuk jer, nyaman jer disebabkan penggunaan warna biru ... Untuk dapat banyak manfaat kena rajin skodeng ...


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


8 comments:

  1. Selamat bersegmen :)
    Boleh buat kenang kenangan ni kad raya..

    ReplyDelete
  2. TQ awak sudi join Segmen shida ni :)
    senarai peserta dah update! Jom Blogwalking :)

    ReplyDelete
  3. Good luck. Singgah dari segmen yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  4. SALAM 7 RAMADHAN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan , singgah dari segmen yang sama (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  6. Jejalan singgah sini
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (26) Aku (16) Bloglist (51) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (793) Hadiah (2) Iklan (20) Info (14) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (362) SGShop (1)