23 September, 2017

[BANDORU] Peraduan Menangi Macbook, iPhone 6 & Handbag Coach


Sempena Grand Opening Bandoru Store pada Sabtu, 9 September 2017. Bandoru Store cawangan Keramat menjemput anda semua untuk menyertai peraduan memenangi hadiah yang sangat bernilai iaitu Handbag Coach, Macbook dan iPhone 6 hanya dengan berkongsikan peraduan ini sebanyak mungkin kepada rakan-rakan anda.

Nilai kesemua hadiah yang ditawarkan mencecah RM10K. 5 pemenang bertuah akan dipilih.

Hadiah yang ditawarkan adalah :

Pemenang pertama: 1 Unit Macbook
Pemenang (2 & 3): 2 Unit iPhone setiap satu.
Pemenang (4 & 5): 2 unit Handbag Coach (Preloved)

Jom join sekarang jugak... Peraduan hampir tamat... Senang sangat...


19 September, 2017

Segmen Bloglist Oktober by Mya Farisha



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 September 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

18 September, 2017

SUPPORT ME!! POKUCU Contest


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
15 Oktober 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat2 buku... 

GIVEAWAY FM FROM CANADA


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 September 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<

Yang nie plak untuk ulat-ulat buku... 

11 September, 2017

Segmen Paling Mudah Menang Hadiah Misteri!


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
1 Oktober 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...
>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<
Yang nie plak untuk ulat-ulat buku... 

Giveaway by Alia Farhan


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 September 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...
>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<
Yang nie plak untuk ulat-ulat buku... 

Giveaway Comel By Syahirah Valiant


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
9 Oktober 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Kepada kengkawan yang nak buat duit tambahan... Nak cuba dapatkan kerja-kerja review produk... Korang boleh daftar kat sini... Jom try, tak rugi apa pun ...
>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<
Yang nie plak untuk ulat-ulat buku... 

SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN UPSR 2017

Hai kengkawan ... Hari nie bermula lah Peperiksaan UPSR 2017 di seluruh negara ... So "MakCik" (tua nyer aku) mengambil kesempatan ini mengucapkan Semoga Berjaya Dengan Cemerlang  kepada semua pelajar-pelajar ...
Sebelum korang nak gie peksa tu kenalah ...

1. Semak jadual 
2. Siapkan peralatan alat tulis
3. Tidur rehat secukupnya
4. Sebelum nak gie amek peksa tu jangan lupa minta restu ibubapa ....
5. Berdoa dan bertawakal
Kepada para Ibu atau bapa pula lakukan amalan ini:-
1. Ambil Wudhuk.

2. Mengadap kiblat.


3. Baca Syahadah - 3x

4. Al- Fatihah - 1x

5. 3 Qul- 1x

6. Surah Insyirah - 1x

7. Selawat Atas Nabi - 10x

8. Baca Surah Yassin - 1x

9. Baca Surah Insyirah 100x.



Insyaallah ... 
Allah tu kan Maha Mengasihani ...

Semoga dilapangkan dada dan diterangkan hati untuk menjawab peperiksaan nanti ...

Good Luck !!!

08 September, 2017

GIVEAWAY QASEH'S 4TH BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
6 Oktober 2017
Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Untuk blogger-blogger yang nak buat duit tambahan, nak dapatkan kerja kerja review ... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<


Diskaun 50% Buku Terpilih 

First Giveaway By Blog Buku Pinky!


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
5 Oktober 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Untuk blogger-blogger yang nak buat duit tambahan, nak dapatkan kerja kerja review ... Jom try, tak rugi apa pun ...



Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Segmen Bloglist Oktober-Disember + Mini Giveaway Ciklapunyabelog[dot]blogspot[dot]my.

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...
Tag :
2.  Nour Adieb

Tarikh Tamat :
30 September 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Untuk blogger-blogger yang nak buat duit tambahan, nak dapatkan kerja kerja review ... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<


Diskaun 50% Buku Terpilih 


Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

07 September, 2017

COMEBACK GIVEAWAY !



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tag :
2.  Kak Yong

3.  Kin Naz

Tarikh Tamat :
30 September 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Untuk blogger-blogger yang nak buat duit tambahan, nak dapatkan kerja kerja review ... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<


Diskaun 50% Buku Terpilih 

Segmen 24 Jam Bloglist #27 Mialiana.com


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
7 September 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest ... Untuk blogger-blogger yang nak buat duit tambahan, nak dapatkan kerja kerja review ... Jom try, tak rugi apa pun ...

>>>KLIK BANNER DI BAWAH<<
 

Diskaun 50% Buku Terpilih

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Kaki Komen Ogos 2017 #JomBercontest

Image result for welcome september tumblr
Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan ke sembilan tahun 2017 ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri...Maaf lambat skit promote kaki komen bulan nie... Maklum ler sibuk beraya...
Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Ogos 2017 ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu... Ada juga yang baru... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...

1.  Mia Liana
6.  Kin Naz
7.  Kak Yong
10.  Aisya Ismail

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...

Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (46) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (770) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (351) SGShop (1)