hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

07 August, 2017

Kaki Komen Julai 2017 #JomBercontest


Hai Kengkawan ...  Berakhir sudah bulan Julai ... Maka bermula lah bulan yang penuh bersejarah... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Maaf kengkawan sebab lambat buat senarai kaki komen bulan lepas... 

Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan Julai 2017... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...

1.  Kin Naz 
4.  Mrs Pip
8.  Kak Yong

9.  Mia Liana
10.  Anum Abdullah


Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...

Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

8 comments:

  1. Aik .CCL pun tersenarai jugak tangga number 7 pun boleh je . Hehee

    ReplyDelete
  2. wow nombor 2! Tak pernah lagi ada dalam list kaki komen blog orang :P

    ReplyDelete
  3. waahh hahaha sy slalu dtg sini tp jarang tinggalkan jejak haha..tahniah smua

    ReplyDelete
  4. eh eh... blog kita pun ada juga. Terima kasih yer

    ReplyDelete
  5. Hope suatu hari nanti GV tersenarai juga. hihi.

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (49) Blogwalking (2) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (779) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (359) SGShop (1)