22 July, 2017

Review Pemenang Segmen Sesuci Lebaran 2017

Maaf dipohon kepada kedua-dua blog berikut sebab lambat review ... Akak buat simple jer tau ... Sorry ... Jom tengok mereka-mereka yang menang slot review Segmen Sesuci Lebaran 2017 ... Korang-korang 10 blog yang menang akak dah masukkan dalam bloglist ... Bloglist ada kat bawah sana tu ... Tak tau ler sampai bila ... Sampai akak bosan ler kot ... Huhuhu ...

Pemilik blog nie bernama Mardhiyyah Rosli ... Baru berusia 24 tahun ... Masih belajar di UiTM Jasin, Melaka dalam jurusan sains komputer... Blog banyak berkisar tentang kehidupan sebagai seorang pelajar ... Akhir-akhir nie blog Mya Rosli banyak menyertai Giveaway@Segmen ... Semoga Mya Rosli terus berusaha dan tidak jemu untuk menulis blog ... Semoga berjaya jugak dalam jurusan yang diceburi... 

Blog ini dimiliki oleh Ahmad Hasif Bin Abdul Rahman ... Kalau tengok header jer dah menjelaskan isi kandungan blog... Blog ini lebih kepada perniagaan yang dijalankan iaitu menjual kuih semperit... 

Dimiliki oleh 100% bumiputera Islam... Biskut semperit tradisional yang dihasilkan adalah dari resepi turun - temurun... Kalau korang teringin nak menikmati kuih semperit yang cair dimulut apabila makan, bolehlah mencuba produk keluaran AHBAR.

Semoga AHBAR terus berjaya dalam perniagaan yang dijalankan... 

p/s : kalau dapat rasa kuih semperit nih, best jugak kan... Tambahan dah nak habis raya nih... 

So,  apa lagi kengkawan, jom skodeng blog hebat nie,  kot-kot ada yang nak dapatkan khidmat review Mya Rosli... Tak pun kot ada yang mengidam kuih semperit tradisional boleh ler cuba kuih semperit keluaran AHBAR... 


8 comments:

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih..
    Tinggal area mana tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo ye ke.. Kalau nk tester kuih ni boleh ler isi dkt form ni.. Insyallah ada kelapangan sy akan buat.. Lps dh isi nnti sy contact semula ye..

      http://kuihsemperit.my/tempahan-biskut-semperit-tradisional/

      Delete
  2. tahniah kpd semua pemenang yg direview..

    ReplyDelete
  3. Tahniah tersenarai dlm bloglist mrs pip utk Julai - Ogos 2017

    ReplyDelete

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (42) Contest (166) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (756) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (34) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (347)