hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

09 July, 2017

Kaki Komen Jun 2017 #JomBercontest

Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan ke tujuh tahun 2017 ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri...Maaf lambat skit promote kaki komen bulan nie... Maklum ler sibuk beraya... Insyaallah... 

Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Jun 2017 ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu... Ada juga yang baru... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...

3.  Kin Naz
4.  Mia Liana
5.  Mieza S
9.  antynid
10.  Haslina

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...

Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

3 comments:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (26) Aku (16) Bloglist (51) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (793) Hadiah (2) Iklan (20) Info (14) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (362) SGShop (1)