21 May, 2017

Segmen BLOGLIST Jun-September 2017


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 MEI 2017

Tag :
Ms. Kejupenyet

Farhain Azmi

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


19 May, 2017

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BY OMBAK BERGIGI

Segmen Pencarian Bloglist by ombak Bergigi

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
25 MEI 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Jemput Join Segmen Nak URL Blog Di Fanpage Geng Blogger



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
20 MEI 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


17 May, 2017

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
30 MEI 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

13 May, 2017

Segmen: Bloglist 1st Time by Lokman Hakim


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
20 MEI 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Segmen: Blog Eyja Dot Com Carik Bloglist



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
12 JUN 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

12 May, 2017

SEGMEN MENCARI BLOGLIST BY KINAH


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 MEI 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

BIRTHDAY GIVEAWAY BY CHEESE & CINCAU


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
31 MEI 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

11 May, 2017

GIVEAWAY TOP UP BY Blogbabyshambles


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
8 JUN 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Segmen : Pencarian Bloglist Faiq Najmi



Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
20 MEI 2017
Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

09 May, 2017

Giveaway Free Name Card by BusyraTakiyudin

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Blog BusyraTakiyudinSempoi | Putih | Macam2 Ada

Tarikh Tamat :
25 MEI 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

"Anda suka tak kalau Sha buat Giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?"Saya suka join Giveaway untuk menambah kenalan ... Dan saya memang suka membaca ... So, kalau ada giveaway yang menawarkan hadiah sebuah buku @ novel, memang akan join lah ....

Tarikh Tamat :
27 MEI 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku 
Join segmen kat Jom Bercontest

05 May, 2017

Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
10 Mei 2017

Ucapan Buat Cik Nadya :  Selamat Hari Lahir Cik Nadya ...Semoga sentiasa sihat dan ceria ...Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ...Semoga sentiasa di bawah rahmat Ilahi ...
Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

04 May, 2017

Kaki Komen April 2017 #JomBercontest


Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan kelima tahun nie ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri... Insyaallah... 

Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Mac 2017 ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu... Ada juga yang baru... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...


Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...

Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

03 May, 2017

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini
Sumber Gambar
Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
9 Mei 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (7) 8share (24) Aku (15) Bloglist (29) Contest (162) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (723) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (31) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (18) Segmen (327)