hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

06 February, 2017

Kaki Komen Januari 2017 #JomBercontest

Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan kedua tahun nie ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri... Insyaallah... 

Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Januari 2017 ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu. .. Ada juga yang baru... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...


7.  Mas

Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...


Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...


6 comments:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (3) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (27) Aku (16) Bloglist (52) Blogwalking (2) Contest (170) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (808) Hadiah (2) Iklan (22) Info (16) KakiKomen (36) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (364) SGShop (1)