21 February, 2017

Birthday Giveaway Nur Imani


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Ucapan :
Selamat Hari Lahir Nur Imani ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... Semoga sentiasa sihat dan ceria selalu... Semoga dipermudahkan segala urusan... 
Ya Allah, Kau terangilah hati anak ini dalam mendalami ilmu dunia dan akhirat ... Kau jadikanlah dia anak yang solehah, yang menjaga solat dan agamanya ... Menjaga kebajikan kedua ibu bapanya ... Menjaga kebajikan mereka yang memerlukan ... Tidak sombong dan pandai menjaga diri ... Ameen ...

Tarikh Tamat :
28 Februari 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Giveaway Topup Percuma by Cik Candy


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
11 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

SEGMEN BLOGLIST MARCH 2017 BY NOOR AKMA


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
1 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

20 February, 2017

GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY


KOLAGEN MARIN ASLI- mengandungi mineral, asid amino, beta karotein, serta protein yang membantu mengekalkan kolagen dalam kulit

MINYAK ZAITUN - berkesan membersih dengan mendalam tanpa menyumbat pori - pori dan telah digunakan secara meluas dalam industri kecantikan di barat kerana kandungan vitamin E yang tinggi yang boleh merawat kulit muka serta anti penuaan yang sangat dipercayai

SUSU KAMBING- mengandungi selenium dan vitamin A iaitu makanan penting untuk kulit yang cantik menawan. Kaya dengan asid laktik yang berupaya membuang sel kulit mati yang degil di kulit, melembabkan serta mencerah kembali kulit yang kusam. Barat menggelarkan ia sbg 'healing miracle'

*Herba terpilih
*Habbatussauda'

Inginkan kulit anda mendapat manfaat dari bahan-bahan hebat di atas? 

Sabun ini juga sesuai untuk:
✔ Bayi seawal baru lahir
✔ Kaum lelaki & wanita yg mempunyai masalah kulit
✔ Eczema, gatal serta kurap
✔ Boleh guna satu badan

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
Bila-bila masa

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest


SEGMEN REVIEW BLOG BY SYAHIRAHVALIANT.COM


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
12 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

GIVEAWAY #1 BY AISYAH


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Saya nak menjadi peserta bertuah memenangi Perfume Pen Riffora kerana haruman nya yang kekal lama membuatkan saya berkeyakinan sepanjang hari... 😉😉😉

Tarikh Tamat :
Hujung Mac

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

18 February, 2017

Giveaway by FatinDiana


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
10 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Pencarian Bloglist Mac 2017 by FWS


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
28 Februari 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

13 February, 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Saya nak menang buku Paranoia: Hani Suraya dan Selumbar: Ikmal Ahmad kerana saya memang minat membaca novel... Saya harap sangat dapat membaca 2 novel yang telah direview tersebut... Boleh isi masa terluang saya tanpa sia-sia... Membaca itu jambatan ilmu... Kalau dapat novel tu nanti boleh ler anggap hadiah hari lahir saya yang jatuh pada 6 Mac... Best nyer... 

Tarikh Tamat :
4 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

SEGMEN REVIEW BLOG BERTUAH


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
25 Februari 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 Februari  2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

09 February, 2017

Menang Giveaway by Pulsera MY

Ari tu aku ada join Giveaway by Pulsera MY ... Rugi sape tak join sebab syarat2 nyer senang sangat... 

Alhamdulillah... Akhirnya aku dan dua orang lagi blogger telah diumumkan sebagai pemenang... 

The WINNERS for GIVEAWAY By PULSERA MY Goes To...


Aku menang gelang weiii... Aku diberikan kebebasan untuk memilih atau mendesign gelang yang aku nak berdasarkan contoh-contoh di IG Pulsera  @pulsera.my


Haaa... Cantik tak?  Cantikkk sangatttt kan... Kalau korang nak boleh ler usha usha kat blog or IG depa... 

Alhamdulillah... Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Terima kasih diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki... 



08 February, 2017

GIVE AWAY POCKET CHIA SEED


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
14 Februari 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
13 Februari 2017

Tentang Aku Seorang Blogger
Bermula hanya kerana suka-suka... Dulu masa muda remaja suka tulis diari... Sekarang dah susah nak dapat diari free,  maka berblog lah... Rase macam rugi tak kongsi... Saje nak simpan kenangan-kenangan terindah itu... Berasal dari Selangor... Seorang surirumah yang punya 4 orang anak... Bakal menimang cahaya mata ke 5, Insyaallah bulan 5 nanti... 

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

06 February, 2017

Kaki Komen Januari 2017 #JomBercontest

Alhamdulillah  ... Sedar tak sedar kita dah pun memasuki bulan kedua tahun nie ... Bersyukur sangat kerana masih diberi peluang bersama-sama dengan orang yang aku sayang... Bersyukur juga kerana masih diberi kesempatan untuk memperbaiki segala kelemahan diri... Insyaallah... 

Dah tu... Dah tu... Jom kita tengok plak kaki komen blog nie bagi bulan Januari 2017 ... Meriah sangat uolls... Ada yang lama, kekal maintain gituuu. .. Ada juga yang baru... Apa lagi jom skodeng blog hebat depa plak sambil-sambil tinggal jejak ...


7.  Mas

Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...

Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...


Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...


02 February, 2017

GIVEAWAY SEPHIA BY NIK AINAA


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tarikh Tamat :
19 Februari 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

1st Contest Shazyana's Tupperware 2017


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tag :

Tarikh Tamat :
25 Mac 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Pencarian Bloglist Blog Farhana Jafri


Jom kengkawan ... Sape-sape yang belom join, meh ler meramaikan dan memeriahkan suasana ... Klik banner kat atas jika berminat untuk turut serta ...

Tag :
2.  Unni Anje

Perjalanan Sebagai Seorang Blogger
Bermula hanya kerana suka-suka... Dulu masa muda remaja suka tulis diari... Sekarang dah susah nak dapat diari free,  maka berblog lah... Rase macam rugi tak kongsi... Tapi bukan tujuan untuk kongsi sangat pun, saje nak simpan kenangan-kenangan terindah itu... 

Tarikh Tamat :
13 Februari 2017

Jangan lupa jalan-jalan kat Kisah Hidup Ku & Join segmen kat Jom Bercontest

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (42) Contest (166) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (756) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (34) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (347)