01 July, 2016

Kaki Komen Jun 2016 #JomBercontest



Hai Kengkawan ...  Berakhir sudah bulan Jun ... Bulan yang penuh keberkatan  ... Insyaallah tak lama lagi kita akan menyambut Syawal, kira-kira lagi empat hari jer lagi ... Alhamdulillah masih diberi peluang bersama-sama orang yang aku sayang ... Haaa jom kita tengok kaki komen blog nie bagi bulan Jun 2016 ... Meriah kannn ... Ada yang baru ... Ada yang masih kekal, maintain gituuu ... Terima kasih ler kat korang semua ... Yang rajin datang singgah + komen kat blog aku nih ... Jom terjah blog dia orang plak ...



1.  AinAthirah Anuar 

2.  Muhammad Khairuddin Lim
3.  Umie Yana
4.  Ms. Kejupenyet
5.   Jamil Hashim
6.   Nisha
7.  Shahida Dzulkafli
8.  Ayu Barbydol
9.  CikLa Shahril
10.  Ema Veto


Tak lupa jugak buat silent readers (perasan cam ramai orang datang sini) ... Terima kasih bebanyak korang-korang ... Jom blogwalking blog-blog hebat di atas ...


Yang tak tersenarai jangan kecik hati plak ... Nie saje suke-suke ... Yang nak masuk senarai rajin-rajin berbicara ... Jangan ler sepi tanpa berita ...

4 comments:

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (42) Contest (166) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (756) Hadiah (2) Iklan (19) Info (11) KakiKomen (34) Kuiz (2) Luahan (7) Luqman (3) Menang (19) Segmen (347)