hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

30 January, 2012

Nak Menang Telekung ...

Kisah bermula dua tiga hari lepas ... Tengah nak solat maghrib ...
Lepas ambil air sembahyang ...
"Ibu ... Adik nak macam ibu, yang ikat2 tu ..." kata Fatiha sambil tunjuk kat kepala ...
Aku puas memikirkan amende lah budak nie nak ...
"Haa ... Adik nak cam nie ... Kecik nyer ..." sambil jari tunjuk kat telekung aku ...
Ohhh ... Anak aku nak telekung sendiri ... Puas jugak memujuk ... Sikit lagi nak merajuk ... Sudah nyer solat pakai tudung jer ... So, sekarang nih tengah mencari-cari telekung kanak2 ... Aku sesaje jer cari online ... Ade lah terjumpa beberapa yang menarik ...
Tetiba ada lak yang anjurkan 
(Sila "LIKE" page tersebut untuk membantu saya ...")

Maka masuk ler saya pertandingan tersebut oleh kerana hadiah yang ditawarkan adalah sepasang telekung untuk anak n sepasang telekung untuk ibu ...
Nie ler gambar yang memasuki pertandingan tersebut ... 
(Sila klik gambar n "LIKE" sekali lagi )

Maka amat berharap dapat memenangi pertandingan ini memandangkan anak saya nih cute jugak bertudung (ibu perasan...) ... Harap2 kekal hingga ker besar ...
Amat berharap mendapat "LIKE" yang banyak ...
Terima kasih pada yang sudi membantu ...

Sila klik n "LIKE" :

1.  "LIKE"
2.  "LIKE"

 Terima Kasih ...
Harap2 murah rezeki kita bersama ...

26 January, 2012

I luv Mum Giveaway @ lindarosman.com

i luv mum tshirt


Berminat ??? Sila KLIK
Mari ler beramai-ramai memeriahkan suasana ...



Kalau rajin jenjalan kat sini lak (Follow ler sekali klik mana yg patut ...)

Bloglist Sesuci Lebaran 2017

Labels

#bookcafe (2) #mycybersale2016 (1) #Review (8) 8share (25) Aku (16) Bloglist (49) Blogwalking (2) Contest (168) Danial (6) Fatiha (21) Giveaway (779) Hadiah (2) Iklan (19) Info (12) KakiKomen (35) Kuiz (2) Luahan (8) Luqman (3) Menang (19) Segmen (359) SGShop (1)